Ontdek Eco Village Bosutica in Servië

Onderwerpen in dit artikel

Welkom bij Eco Village Bosutica, een verborgen parel gelegen in het pittoreske dorp Bosuta, verscholen op de schilderachtige hellingen van de berg Rudnik in de gemeente Arandjelovac, Servië. Op slechts 90 minuten rijden van Belgrado wacht hier een uitgestrekt terrein, omringd door weelderig bos en omgeven door de kalmerende stromen van de Bosutica-beek en de Bosuta-rivier.

Vajat Mirka bevindt zich aan de rechterkant van het landgoed, vlakbij het zwembad. Het heeft een terras met uitzicht op het zwembad en een ruim weiland dat je zal betoveren. De accommodatie beschikt over een zwembad, sauna, bubbelbad, fitnessruimte, speelkamer en een speeltuin. Fietsen en begeleide wandelingen op de hellingen van de berg Rudnik zijn beschikbaar.

De Vajat cottage heeft een oppervlakte van 65 vierkante meter en is comfortabel ingericht. Het strekt zich uit over twee niveaus. Op de begane grond vind je de woonkamer met een keuken- en eetgedeelte, evenals een badkamer. Op de zolderverdieping is er een galerij met een tweepersoonsbed, terwijl op de begane grond een stapelbed en slaapbanken te vinden zijn. De accommodatie heeft een capaciteit voor 6 personen.


Om een beter impressie te krijgen bekijk de video hieronder:

Benieuwd naar interessante plekken om te bezoeken in Servië? Laat je hier inspireren.