Rosehip Camp

Onderwerpen in dit artikel

Soms kom je van die fantastische plekken tegen, die je direct wilt tippen. Glamping Rosehip is er zo een. Gelegen in het Natuurreservaat Jerma, op slechts 3 uur rijden van Belgrado (Servië). Een plek die een perfecte balans biedt tussen comfort en de ruige schoonheid van de natuur.

Stel je voor: je ontwaakt in een ruime tent, omgeven door de serene rust van de bergen. De ochtendzon glijdt langzaam over de bergtoppen, terwijl je ontspant op je eigen veranda en geniet van een kopje vers gezette koffie. Het gezang van de vogels is je achtergrondmuziek. Je verkent de omliggende bergen, met wandelpaden die je meenemen naar verborgen plekken met mooie uitzichtpunten. Of je nu kiest voor een avontuurlijke trektocht of gewoon ontspant met een boek met uitzicht op de vallei, de bergen om je heen zorgen voor een onvergetelijke achtergrond.

Foto: website Rosehip Camp

De inrichting van je glampingtent is stijlvol met een eigen terras en comfortabele bedden met verwarming. Je hebt alle moderne voorzieningen tot je beschikking, een volledig uitgeruste keuken inclusief een eigen badkamer met warm water en een douche met uitzicht op de natuur. Er is een grillruimte, elektrische fietsen en wandelmogelijkheden met onvergetelijke uitzichten..

Rosehip camp biedt een unieke gelegenheid om midden in de natuur te verblijven zonder concessies te doen aan comfort en stijl. Het is een plek waar herinneringen worden gemaakt, avonturen worden beleefd en de ziel wordt gevoed door de schoonheid van de natuur. http://rosehip-camp.com/